Letar du ett alternativ till rökt lax och knivset? Skänk en julklapp full av kunskap och inspiration.


Nu erbjuder vi presentkort till företag.

Webbtjänsten Skills2You lanserar nu presentkort, som låter dig belöna dina medarbetare och affärskontakter med någonting som de verkligen uppskattar. Tänk bortom prylar, gimmicks och promotionmaterial. Att lära sig något nytt eller utveckla sina intressen är något alla vill göra. Låt mottagaren själv välja intresseområde och få chansen till spännande möten och ny kunskap. Undersökningar visar att 95% av alla svenskar har ett intresse de gärna skulle utveckla.

Du deltar i en god sak, bidrar till att minska slöseriet på jordens resurser och blir en del av den positiva rörelsen att sprida kunskap över världen.

Så här fungerar det.

Vi är en marknadsplats. Vår huvudfunktion är att skapa kontakt mellan personer som har en speciell kunskap och personer som vill lära sig något inom just det området. Man söker på ämne, väljer en coach och bokar online. Det görs enkelt av användaren på vår webb-plattform. Sedan träffar man sin coach i ett fysiskt möte. Hemma hos användaren, eller på annan plats de kommer överens om.

Vår verksamhet är idag fokuserad på Stockholm, där vi erbjuder coacher inom de tre ämneskategorierna Musik, Sport och Språk. Det hela bygger på den s.k ”delningsprincipen”, där de coacher som publiceras på plattformen är privatpersoner och alltså inte anställda av Skills2You.

En session kostar 300 kr, oavsett vilket ämne man väljer. (400 kr om man vill ta med en vän.) Cirka 90% av det går direkt tillbaka till coachen.

Betalning och leverans.

När ni som företag köper presentkort från Skills2You får ni ett antal koder, där varje kod berättigar till en session. Koderna levereras i digitalt format, med e-mail. (Det går också bra att beställa fysiska presentkort.) Mottagaren använder sedan koden genom att ange den vid bokning av sin session.

Presentkorten säljs i paket om 20-200 koder. Kostnaden för paketet betalas i samband med beställning, via företagets kreditkort.

Så här beställer du.

Du beställer genom att fylla i beställningsblanketten och avslutar med att registrera din betalning. Klicka på denna länk för att komma till beställningsblanketten. Eller skicka en rad till oss på sales@skills2you.com, så skickar vi länken. Du är förstås välkommen att höra av dig per telefon också om du har några frågor.

Skatter.

Kostnaden för presentkorten är avdragsgill för arbetsgivaren upp till ett värde av 450 kronor, när de används som julgåva till anställda. Och då även skattefri för mottagaren. Samma gäller när de används mot affärskontakter, till jul eller vid någon annan tidpunkt. Se bara till att du följer eventuella policies hos mottagarens arbetsgivare vad gäller mottagande av gåvor.

Det går förstås bra att ge presentkorten till anställda i annat syfte än julgåva, men då blir inte kostnaden avdragsgill för företaget och mottagaren får betala inkomstskatt för beloppet.

Detta ska enbart ses som en allmän orientering av skatteperspektivet. Köparen har fullt eget ansvar för att hålla sig informerad om och efterleva aktuella lagar och regleringar.