Frågor och svar

Hur anmäler jag mig som coach?

Genom att klicka på knappen ”bli coach” kommer du gå igenom några enkla steg i följande ordning: 1. Lägg in dina personuppgifter 2.Verifiera din mailadress 3. Berätta kort om dig 4. Beskriv ditt ämne och skapa en annons 5. Lägg in de tider du är tillgänglig.

Hur håller jag koll på min kalender och mina bokningar?

När du registrerat dig får du en egen administrationssida. På denna sida kommer du åt all information du behöver. Där kan du se kommande bokningar. Är du coach kan du ändra och lägga till annonser och lägga till nya tider du är tillgänglig.

Hur får jag som coach kunder?

Vår uppgift är att marknadsföra plattformen mot intresserade användare och skapa ett bra flöde av besökare på webbplatsen. Men det är din uppgift att få dem att välja just dig. Se det som en annons för dig själv och dina kunskaper. Använd positiva ord och försök skriva en trevlig beskrivning av dig själv. Glöm inte att en tydlig profilbild på dig själv inger förtroende och ökar dina chanser till många bokningar.

Hur sker utbetalning efter utförd session?

Utbetalning till dig som coach sker två gånger i månaden, den 15:e och 30:e, efter utförd session. Det tar därefter c.a 7 dagar för pengarna att komma in till det bankkonto du angett på din administrationssida.

Hur bokar jag en session?

För att boka session behöver du skapa ett konto hos oss. Detta gör du enkelt genom att klicka på knappen ”bli medlem”. När du väl registrerat dig behöver du bara logga in nästa gång du vill göra en bokning.

Kan vi vara flera på en session?

Ja, ni kan vara upp till tre personer på en session. Priset för sessionen blir totalt 450 kr per timme om ni är tre personer. Är ni två personer kostar det totalt 400 kr och för en person 300 kr.

Vad erhåller jag som coach för betalning om det är flera på en session?

En session med tre personer kostar 450 kr. Om med två personer 400 kr. Oavsett hur många som deltar tar Skills2You 10% provision per lektion samt 10 kr i transaktionsavgift. Resten går till dig.

Hur fungerar det vid avbokning?

Då båda parter bokar upp sin tid och engagemang är det viktigt att följa våra avbokningsregler. Dessa finns att läsa under ”villkor”.

Gör ni någon kontroll av coach?

Vi hämtar in personuppgifter och identifikation för alla våra coach. Vi gör en grundläggande kontroll av alla annonser innan de läggs ut. Och vi har ett omdömessystem som ger bra information om hur andra användare upplevt den specifika coach. Coach som får låga betyg kontaktar vi för en diskussion om hur de ska förbättra sina sessioner.

Kan jag skicka ett meddelande till en coach utan att göra en bokning?

Ja. Du kan skicka ett meddelande till en coach före bokning för att t ex fråga om hur sessionerna ska läggas upp, eventuella utrustningskrav och om ni behöver komma överens om speciell plats för sessionen.

Hur fungerar omdömen?

Alla omdömen på Skills2You är skrivna av användare och coach som träffats och genomfört sina sessioner via plattformen.