Om oss

Vår vision

Vi tror att alla människor vill utvecklas. De flesta av oss har ett intresse som vi vill fördjupa, eller något nytt som vi vill lära oss. Vi tror också att de flesta av oss har en passion, ett specifikt intresse som man är bra på och har lagt ner mycket tid på att lära sig – och som man gärna delar med sig av. Vår uppgift är att knyta ihop dessa båda och ge människor möjlighet att lära ut och lära sig, genom att ge dem en plattform att hitta varandra på.

Vi skapar spännande möten. Användaren får ny kunskap och inspiration, och coach en chans att tjäna lite extra pengar. Som vi ser det handlar det om att berika sitt liv.

Verksamhet

Skills2You är en web-baserad plattform, för att möjliggöra sökning och matchning och skapa personliga möten kring det valda intresset. Där en person lär, inspirerar eller coachar en annan. Bokning och betalning genomförs via plattformen – enkelt, tryggt och säkert.

Vi startar i Stockholm, då vi fokuserar på de tre kategorierna Språk, Musik och Sport. Därefter kommer ytterligare kategorier läggas till och nya regioner öppnas upp.

Vår roll är att driva och utveckla IT-plattformen. Samt att marknadsföra tjänsten mot tänkbara köpare och coach. För detta tar vi en provision på 10%, som dras av det annonserade priset.

Bolag och finansiering

Skills2You drivs av tre erfarna entreprenörer, med Stockholm som bas och internationella expansionsplaner. Verksamheten är huvudsakligen egenfinansierad och med stöd av Almi Företagspartner. För investerarfrågor kontakta peter.asplund@skills2you.com.