Engelska: medelsvår till avancerad nivå

  • Ämne:Engelska
  • Coach: Ebba Bolander
  • Ort: Stockholm
Kontakta coachJag hjälper dig gärna med att utveckla dina engelska-kunskaper. Med erfarenhet av hur både gymnasiet och högstadiet fungerar kan jag lära dig att bygga en grund för kommande kurser, eller hjälpa dig med nuvarande läxor.

Om coach

Hej! Jag heter Ebba och är 18 år gammal! Jag bor i Nacka, precis utanför Stockholm, tillsammans med min familj. Jag går sista året på gymnasiet och under mitt andra år på gymnasiet bodde jag i England i tre månader. Jag och min klass flyttade till Canterbury, i Kent. Canterbury är en liten studentstad som ligger ca en timme från London.

Coach tillgänglig i

Stockholm City, Nacka.

Så här gör du

I kalendern till högernedan väljer du en tid som passar. Klicka på det klockslag du vill boka, så att knappen blir grön. Kommande eller tidigare veckor ser du genom att klicka på den lilla gröna pilen uppe till höger till höger om kalendern. Finns det inte några tider att välja eller är det ingen tid som passar dig? Då kan du föreslå en tid, genom att klicka på den gröna länken under kalendern. När du valt en tid klickar du på knappen ”Boka” längst ner på sidan. Efter att du är klar med beställningen skickas en bekräftelse till din e-mail som innehåller allt du behöver veta inför sessionen. Där får du också kontaktuppgifter till din coach om det är något du behöver fråga eller ändra.

Mina andra utbildningar