Cellolektioner

  • Ämne:Cello
  • Coach: Sara-Rebecka Ericsson
  • Ort: Stockholm
Kontakta coachJag hjälper dig att komma igång med att börja spela cello eller att få dig att fortsätta att utvecklas. Om du känner att du endast behöver hjälp med övningen så ordnar vi det. Hör av dig! Att spela cello är kul.

Om coach

Mitt namn är Rebecka Ericsson. Jag spelar cello och sjunger och studerar nu på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Jag har undervisat i både cello och sång under flera års tid och leder även barnkör. Hjälper även gärna till med musikteori eller gehörslära.

Coach tillgänglig i

Solna, Stockholm City, Nacka, Sundbyberg, Lidingö, Danderyd, Sollentuna, Täby, Järfälla, Ekerö, Huddinge, Tyresö.

Så här gör du

I kalendern till högernedan väljer du en tid som passar. Klicka på det klockslag du vill boka, så att knappen blir grön. Kommande eller tidigare veckor ser du genom att klicka på den lilla gröna pilen uppe till höger till höger om kalendern. Finns det inte några tider att välja eller är det ingen tid som passar dig? Då kan du föreslå en tid, genom att klicka på den gröna länken under kalendern. När du valt en tid klickar du på knappen ”Boka” längst ner på sidan. Efter att du är klar med beställningen skickas en bekräftelse till din e-mail som innehåller allt du behöver veta inför sessionen. Där får du också kontaktuppgifter till din coach om det är något du behöver fråga eller ändra.

Mina andra utbildningar