Personlig träning för alla

  • Ämne:Personlig tränare - Styrketräning
  • Coach: Najila Vitorino
  • Ort: Stockholm
Kontakta coachFunktionell träning- till dig som vill ha en bättre prestationsförmåga om vardag. Rörlighetsträning- till som gillar dansa eller vill kunna röra på olika sätt. Konditionsträning- till dig som vill öka hållning och optimal puls. Styrketräning- om du vill bli stark med glädje ; )

Om coach

Jag erbjuder en funktionell träning till vem som vill öka styrka, rörlighet, stabilitet, hållning, kondition eller bara förbättra kroppsbalans, men framför allt jag vill hjälpa dig att mår bra, frisk o stolt. Jag är helt flexibelt och anpassningsbar till att fylla i din önskningar så att du uppnå rätt väg till dina mål. Med öga om att möta dig och dina egna fysiska förmåga och gränser och starta din resa precis varifrån du är nu. För jag tror är det bästa sätt att få effektiv progression.

Coach tillgänglig i

Solna, Stockholm City, Nacka, Sundbyberg, Lidingö, Täby, Huddinge, Tyresö.

Så här gör du

I kalendern till högernedan väljer du en tid som passar. Klicka på det klockslag du vill boka, så att knappen blir grön. Kommande eller tidigare veckor ser du genom att klicka på den lilla gröna pilen uppe till höger till höger om kalendern. Finns det inte några tider att välja eller är det ingen tid som passar dig? Då kan du föreslå en tid, genom att klicka på den gröna länken under kalendern. När du valt en tid klickar du på knappen ”Boka” längst ner på sidan. Efter att du är klar med beställningen skickas en bekräftelse till din e-mail som innehåller allt du behöver veta inför sessionen. Där får du också kontaktuppgifter till din coach om det är något du behöver fråga eller ändra.

Mina andra utbildningar