Dela din passion med andra!

Träffa personer som vill lära sig av dig

Dela med dig av din kunskap och tjäna extra pengar.

Vad är du bra på? Vad gillar du att göra? Vad är det som är din passion? Tänk efter. Vi vet att du har någon specifik kunskap, som gör dig speciell. Vi vet också att det finns många personer som vill lära sig just det du är bra på. Genom Skills2You får ni chansen att träffas.

Bli coach på Skills2You idag.

Du är nu bara några knapptryck från chansen att dela med dig av dina kunskaper, ha inspirerande möten med intressanta människor och tjäna en extra slant. Du behöver inte alls vara proffs eller ha en formell utbildning inom området. Det räcker med en passion och ett intresse att dela med sig. Det är helt kostnadsfritt att vara med på vår plattform. Och du tjänar minst 260 kronor per timme.

Registrera dig nu, det tar bara någon minut.

Fyll i din e-mailadress nedanovan. Därefter får du ett e-mail med en aktiveringslänk och instruktioner för att slutföra registreringen. Har du frågor är du välkommen att skicka en rad till info@skills2you.com

Så här fungerar det

Erbjudandet

Du anger vad du vill lära ut och lägger ut ditt erbjudande på vår plattform, med kort information om dig, ditt ämne och vilka tider du är tillgänglig.

Sök och boka

Person som vill lära sig något söker på web-sidan. Väljer ett erbjudande och en tid som passar. Bokar och betalar, enkelt och tryggt.

Personliga mötet

Du träffar användaren för att dela med sig av din kunskap. Hemma hos användaren eller på annan plats ni kommer överens om.

Betalning

Efter genomförd session överförs betalningen till ditt konto. Vi betalar ut till din bank två gånger i månaden.